Knežević: Naš jedini protivnik je DPS
KNEŽEVIĆ SA AKTIVISTIMA DEMOKRATSKE NARODNE PARTIJE U PETROVCU/ - FOTO: ZA BUDUĆNOST CG

Knežević: Naš jedini protivnik je DPS

Na sastanku sa aktivistima Demokratske narodne partije u Petrovcu, predsjednik Milan Knežević je poručio da je njihov jedini protivnik DPS, a obaveza da kao ubjedljivo najjača lista nakon izbora formira stabilnu izvršnu vlast u kojoj će građani biti na prvom mjestu.

- Velika koalicija NSD- DNP- PZP-SNP- Slobodna Crna Gora- Prava Crna Gora- Demos na čijem čelu je Mladen Mikijelj predstavlja garant da na ove izbore izlazimo s namjerom da Budva dobije odgovornu vlast koja će je uvesti u period stabilnosti, progresa i velike investicione cikluse. Knežević se zahvalio aktivistima iz Petrovca na kontinuiranoj podršci i iskazao uvjerenost da ćemo upravo u ovom mjestu kao i dosad ostvariti najbolji rezultat - saopšteno je iz DNP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.