Sjutra pretežno oblačno sa kišom

Sjutra pretežno oblačno sa kišom

Na sjeveru Crne Gore sjutra pretežno oblačno, povremeno uz slabu do umjerenu kišu, a u planinama susnježicu i snijeg. Na jugu, umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljusak s grmljavinom.

CRNA GORA -sjutra - Sjever

Na sjeveru Crne Gore, pretežno oblačno, povremeno uz slabu do umjerenu kišu, a u planinama susnježicu i snijeg. Ujutru ili prijepodne više padavina, i pojačan južni vjetar, koji će tokom dana skrenuti na sjeverni. Temperatura do 14 stepeni.

CRNA GORA -sjutra - Jug

Na jugu, umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljusak s grmljavinom. Rano ujutru i prijepodne znatno više padavina. Vjetar umjeren do pojačan južni i jugoistočni. Temperatura oko 20 stepeni.

MORE: talasasto do jače talasasto. Vjetar pojačan i jak južni od sredine dana sjeverozapadni. Temperatura mora 19 stepeni.

CRNA GORA- tri dana - Sjever

Narednih dana na sjeveru - u četvrtak i petak i dalje pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, a u planinama sa slabim snijegom. Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjeverni. Temperatura bez promjene ili malo niža.

CRNA GORA- tri dana - Jug

Na jugu - u četvrtak i petak promjenljivo oblačno, sunčani periodi, ali povremeno kiša, ili pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren promjenljiv. Tempertatura uglavnom od 15 do17 stepeni.

Evropa:

Zadržava se uticaj prostranog ciklona s hladnim vazduhom od sjevera kontinenta ka centralnom Mediteranu, a zona obilnijih padavinama s jakim južnim vjetrom premješta se prema jugu i istočnim predjelima kontinenta. Kiše će biti još u zapadnim oblastima, a sporadično kiše i snijega u Skandinaviji. Na većem dijelu Pirinejskog poluostrva i zapadnom Mediteranu pretežno sunčano. Temperatura u glavnim gradovima od 3 stepena u Helsinkiju do 25 u Atini.

Balkan:

Zona umjerenih i jakih padavina nastavlja da se širi prema centralnim, južnim i istočnim oblastima Balkana, uz jak južni vjetar. U sjeverozapadnim predjeliama padavine će znatno oslabiti, ponegdje i prestati. Biće osjetno hladnije, osim na jugoistoku Balkana.

iZVOR:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.