Vučić: Svjetske sile će lobirati za rezoluciju o Srebrenici, suprotstavićemo se snažnije nego što misle
Aleksandar Vučić

Vučić: Svjetske sile će lobirati za rezoluciju o Srebrenici, suprotstavićemo se snažnije nego što misle

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je za ljude u Srbiji od presudnog značaja da vlast radi svoj posao, da urade ono što mogu, da se bore, ali ukazuje da izgledi nijesu veliki, kao i da protiv sebe Srbija ima najdominantnije svjetske sile sa Zapada.

Govoreći o rezoluciji o Srebrenici, Vučić je rekao da su SAD, Italija, Francuska kosponzori rezolucije.

„Dobili smo zvaničan stav da će lobirati i boriti se za tu rezoluciju, ja sam u istom razgovoru odgovorio da nisam očekivao drugačije. Kakvog junaka imate protiv sebe i moraćete da se borite, pošto i mi mislimo da se borimo“, rekao je Vučić za RTS, ali i dodao da je metaforički rekao „junaka“, kao i da Srbiju smatra junakom.

„Suprotstavićemo se snažnije nego što misle“, istakao je Vučić.

Izvor: RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.