Popović: Razmisliću kako dalje, i da smo prošli plan je bio da tim prepustim nekome drugom

Popović: Razmisliću kako dalje, i da smo prošli plan je bio da tim prepustim nekome drugom

Nakon poraza od Slovenije, naša selektorka Bojana Popović u suzama je kazala kako su njene igračice imale i volju i želju, ali ne i mir.

“Imali smo jaku ekipu naspram sebe, Atingre je bila sjajna na golu, teško je bilo igrati danas. Slovenija je bila bolja, imaju bolju rotaciju i bekove. Ostaje žal, ispred naših djevojaka je budućnost”, dodala je ona.

Popović je najavila odlazak sa mjesta selektorke nacionalnog tima.

”Ispred djevojaka je budućnost i imaju veliku perspektivu. Ponosna sam na njih, ali ovo je težak posao, a ja sam godinama na dvije strane. U ovom momentu je ovo previše. Iskreno i da samo prošli plan je bio da prepustim nekome drugom tim. Možda će neko više moće da uradi u budućnosti”, kazala je Popović.

Rekla je kako je srećna što je bila četiri godine sa ovom ekipom.

Itana Grbić takođe je bila u suzama.

“Ne znam što da kažem, teško je pričati, jako smo tužni i možda ćemo tek imati sljedeću šansu za četiti godine. Niko nije više želio plasman od nas”, kazala je ona.

Slovenija je, ističe, bila bolja, te im je čestitala na plasmanu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.