Novak bez finala, Rud za trofej protiv Cicipasa
PORAZ ĐOKOVIĆA/ EPA-EFE-SEBASTIEN NOGIER

Novak bez finala, Rud za trofej protiv Cicipasa

Najboji teniser svijeta poražen u polufinalu mastersa u Monte Karlu

Ništa od finala za Novaka Đokovića na mastersu u Monte Karlu. 

Najbolji teniser svijeta zaustavljen je u polufinalu prvog ovosezonskog mastersa na šljaci, a bolji od njega u polufinalu bio je Norvežanin Kasper Rud - 6:4, 1:6, 6:4, koji je ostvario najveću pobjedu u karijeri i koji će se sjutra za trofej od 15 sati boriti protiv Stefanosa Cicipasa. 

Đoković je u Monte Karlu ostvario tri pobjede, dobio Safijulina, Musetija i De Minora, ali protiv igrača iz Top 10, još nedovoljno fizički spreman nije mogao do preokreta. 

U trećem setu Novak je gubio sa 4:1, uspio da se vrati u meč i da izjednači na 4:4, a onda je Rud sigurno odservirao, da bi Đoković potom odigrao veoma loš servis gem. Uspio je da spasi dvije meč lopte, ali ne i treću pošto je odservirao duplu grešku i tako završio svoj ovosezonski nastup u Monte Karlu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.