Viši sud u Bijelom Polju Kolašince Z.R. i M.R. tereti zbog droge i oružja

Viši sud u Bijelom Polju Kolašince Z.R. i M.R. tereti zbog droge i oružja

Z.R. je na teret stavljeno krivično djelo neovlašćeno držanje, stavljanje u promet i proizvodnja opojnih droga, a M.R. stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava.

– Z.R. i M.R. su u Kolašinu radi prodaje držali konoplju i kokain. Konoplja u količini 558,81 gram bila je zapakovana u dvije PVC kese koje su se nalazile u platnenom cegeru, a ovlašćeni službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin pronašli su je 24. novembra prošle godine, prilikom pregleda okrivljenog Z.R. Pokušao je da je iznese iz kuće, dok su opojnu drogu konoplju u količini od 0,713 grama, zapakovanu u PVC kesi, koja se nalazila ispod jastuka na krevetu u dnevnom boravku, kao i opojnu drogu kokain u količini od 0,496 grama, zapakovanu u PVC zamotuljak, koji se nalazio u crnoj kožnoj torbici, kao i šest PVC kesica količine od 0,36, 0,316, 0,326, 0,335, 0,313, 0,306 grama, koje su se nalazile u plastičnoj kutiji sa natpisom "cedevita" i metalnu drobilicu za usitnjavanje opojne droge, ovlašćeni policijski službenici pronašli prilikom pretresanja kuće i oduzeli od okrivljenog M.R. – navodi se u optužnici.

M.R je na teret stavljeno da je istog dana, na istom mjestu, bez odgovarajuće isprave, neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju.

 

 

 

MTAGOV

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.