Sud odobrio zahtjev, komičar preuzima brigu o ženinom bogatstvu i neutrališe veliki problem

Sud odobrio zahtjev, komičar preuzima brigu o ženinom bogatstvu i neutrališe veliki problem

Čuveni američki voditelj i komičar Džej Leno prije nekoliko mjeseci podnio je zahtjev za starateljstvo nad suprugom Mejvis Elizabet Leno, jer ona pati od demencije.

I  sud je prihvatio ovaj zahtjev.

Sudija je utvrdio da je Džej Leno “kvalifikovan” da bude imenovan za novog vlasnika imanja i da preuzme brigu nad finansijama supruge.

Sudija je takođe pronašao jasan i ubjedljiv dokaz da je starateljstvo neophodno i prikladno, jer Mejvis Leno “nije u stanju” da samostalno brine o finansijama zbog činjenice da živi sa demencijom.

Leno je ranije naveo da je u braku sa Mejvis 43 godine.

U zahtjevu je pisalo da “Mejvis progresivno gubi kapacitet za orijentaciju u vezi sa prostorom i vremenom već nekoliko godina”.

Muž je prvenstveno upravljao njihovim finansijama tokom braka i najavio je da će to nastaviti da radi sa posebnom dozom pažnje.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.