Novo bizarno izdanje Biance Censori: Haljina joj je u potpunosti prozirna
Kanye West i Bianca Censori

Novo bizarno izdanje Biance Censori: Haljina joj je u potpunosti prozirna

Novo bizarno izdanje Biance Censori koja se pojavila na večeri u Los Angelesu sa suprugom Kanyeom Westom u potpuno prozirnoj odjeći.

Bianca je nosila prozirnu haljinu materijala koji liči na najlon. Donje rublje je ostavila kod kuće, a na nogama je nosila ružičaste potpetice i čarape do koljena.

Ovo izdanje nije mnogo iznenadilo javnost jer se supruga Westa često oblači izazovno i bizarno. Ranije se zbog njenih golišavih izdanja prošitila teorija koja govori o razlozima Biancinog bizarnog izgleda.

Navodno reper je odijeva Biancu u tako eksplicitna izdanja. Nagađa se da tako Kanye pokušava uspostaviti kontrolu nad Biancom, baš kao što je to htio učiniti s Kim.

Biancina modna izdanja u kojima se pojavljuje u javnosti uglavnom su golišava, što iznenađuje brojne Kanyeove obožavatelje budući da je bivšoj supruzi Kim Kardashian branio da se odijeva provokativno.

Naime, ranije se navodilo da je West je naredio Bianci da nikada ne smije govoriti te dao joj popis pravila po kojima treba živjeti, a to se odnosi čak i na to šta smije jesti ili nositi.

Izvor KLIX.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.