Ujedinjena Crna Gora će biti dio koalicije Za budućnost Budve

Ujedinjena Crna Gora će biti dio koalicije Za budućnost Budve

Ujedinjena Crna Gora je saopštila da su predsjednik te partije Goran Danilović i nosilac liste Za budućnost Budve Mladen Mikijelj postigli juče dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima u Budvi.

"Predstavnici Ujedinjene naći će se na zajedničkoj listi, na kojoj su NSD, SNP, DNP, Prava Crna Gora, Slobodna, PzP i Demos", piše u saopštenju.

Prema njihovim riječima majski izbori u Budvi mogu opet donijeti krupne promjene na lokalnoj političkoj sceni, "promjene koje će u bitnom opredijeliti budućnost Budve i njenih građana predsjednik Ujedinjene Crne Gore je obavijestio nosioca zajedničke liste da će predložiti Predsjedništvu Stranke da potvrdi zajednički nastup."

Danilović je, kako se navodi, zatražio od predsjednika OO Ujedinjene CG u Andrijevici profesora Milovana Dukića, da pripremi Stranku za izborni nastup u toj opštini.

"U oba slučaja, i čekajući pravno razrješenje situacije u Šavniku, Predsjedništvo Ujedinjene će blagovremeno potvrdi odluke lokalnih organa Stranke", zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.