Ovo su novi predsjednici opštinskih odbora DPS-a na sjeveru

Ovo su novi predsjednici opštinskih odbora DPS-a na sjeveru

Nakon danas održanih unutarpartijskih lokalnih izbora u Demokratskoj partiji socijalista, opštinski odbori u sjevernoj regiji Crne Gore dobili su svoje nove čelne ljude na tim pozicijama.

 “Tako je za predsjednika OO DPS Berane izabran Miro Nedić, za predsjednika OO DPS Andrijevica Dejan Ivanović, za predsjednika OO DPS Mojkovac Predrag Smolović, za predsjednika OO DPS Bijelo Polje dr Elvir Zvrko, za predsjednicu OO DPS Pljevlja Maja Rondović, za predsjednika DPS Plužine Dragan Ružić, za predsjednika DPS Žabljak Vidoje Tomčić, za predsjednika DPS Gusinje Demir Bajrović, za predsjednicu DPS Rožaje Seniha Tahirović i za predsjednika DPS Kolašin Vladan Bulatović”, saopšteno je iz DPS-a. .

Izbori, na kojima je jedna partija po prvi put u našoj državi neposrednim odabirom svog članstva izabrala predsjednike lokalnih odbora, održani su, kako su naveli, u sjajnoj atmosferi.

“Na njima je svoje pravo glasa iskoristilo 63% od ukupnog broja upisanih članova sa pravom glasa u ovim opštinama”, navodi se u saopštenju.

Sjutra će biti održani unutarpartijski izbori i u južnoj regiji Crne Gore.

“Naime, na identičan način kao i danas, dakle neposrednim putem u prostorijama stranke kao i putem aplikacije posebno dizajnirane za tu namjenu, članice i članovi partije sa juga naše države biraće predsjednike lokalnih odbora i u svojim opšrinama”, objasnili su iz te partije.

Dodali su da su zadovoljni procesom koji je danas realizovan.

“Nakon današnjeg dana sa zadovoljstvom možemo konstatovati da reforme u DPS-u idu zadovoljavajućom dinamikom, te da sve ukazuje da će izborni proces u našoj partiji biti doveden do kraja na kvalitetan način. Još jednom ističemo da ovim novim načinom pristupa politici, osim ostvarivanja zadatih programskih ciljeva, DPS je kreirao novi trend kojim se uspostavlja demokratski standard, koji će, nadamo se, slijediti i drugi politički subjekti na političkoj sceni Crne Gore”, istakli su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.