Bečić: Ulcinj simbol multinacionalnog duha Crne Gore
Aleksa Bečić

Bečić: Ulcinj simbol multinacionalnog duha Crne Gore

Ulcinj, kao drevni mediteranski grad, predstavlja simbol multinacionalnog duha Crne Gore, koji tradicijom i kulturnim nasljeđem obogaćuje istoriju države, poručio je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić.

Bečić je čestitao Dan opštine Ulcinj, predsjednicima Opštine i lokalnog parlamenta, Omeru Barjaktariju i Ardijanu Marviću, odbornicima i svim građanima.

“Ulcinj, kao drevni mediteranski grad, predstavlja simbol multinacionalnog duha Crne Gore, koji svojom tradicijom i kulturnim nasljeđem obogaćuje istoriju naše zemlje”, naveo je Bečić.

Kako je kazao, neprocjenjivo bogatstvo Ulcinja su i njegovi časni i vrijedni građani koji su slogom i zajedništvom izgradili poseban duh tog grada i doprinijeli ostvarenju svih njegovih potencijala.

“Uvjeren sam da Vlada Crne Gore i lokalna samouprava dijele viziju napretka Ulcinja i da će plodnom saradnjom i realizacijom konkretnih projekata doprinijeti daljem razvoju turizma, kulture i sveukupne privrede, kako bi naša najjužnija opština ostala ugodan ambijent za život, na dobrobit cijele Crne Gore i svih njenih stanovnika”, poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.