Spajić: Očekujem da ćemo uspjeti da valorizujemo ogroman razvojni potencijal Ulcinja
Milojko Spajić

Spajić: Očekujem da ćemo uspjeti da valorizujemo ogroman razvojni potencijal Ulcinja

Očekujem da ćemo obostrano savjesnim zalaganjem i infrastrukturnim osnaživanjem primorske regije u narednom periodu, uspjeti da u najbitnijem valorizujemo ogroman razvojni potencijal Ulcinja, poručio je premijer Milojko Spajić.

On je čestitao rukovodstvu i građanima Ulcinja Dan opštine, 6. april uz želju da nastupajuća ljetnja turistička sezona na ulcinjskoj rivijeri i u cijeloj državi bude uspješna i da se u potpunosti ostvare planirani ciljevi. 

“Uvjereni da visoko cijenite napore Vlade na stvaranju stabilnog i predvidivog poslovnog ambijenta, kako bi državne kapacitete učinili konkurentnijim u međunarodnim okvirima, još snažnije ćemo djelovati u pravcu jačanja građanske harmonije, regionalne saradnje i sprovođenja proevropskih politika“, zaključuje premijer Spajić u čestitki.

Čestitku je uputio predsjedniku Opštine Ulcinj Omeru Bajraktariju, predsjedniku Skupštine opštine Ardijanu Mavriću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.