Živković: Zahvaljujući članstvu u NATO, Crna Gora je ostvarila progres na različitim poljima
Danijel Živković

“U turbulentnim vremenima kada je neophodno sačuvati mir i osnovne principe demokratije, NATO savez na globalnom nivou čuva temelje civilizacijskih tekovina zapadne demokratije“

Živković: Zahvaljujući članstvu u NATO, Crna Gora je ostvarila progres na različitim poljima

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković kazao je da zahvaljujući članstvu u NATO alijansi, Crna Gora je ostvarila progres na različitim poljima.

Sedam i po decenija od formiranja NATO saveza,  prema njegovim riječima, podsjeća nas na vrijednosni sistem i demokratske principe koje ovaj vojni savez afirmiše i štiti već 75 godina

“Članstvo naše države u najmoćnijem vojnom savezu, jedno je od važnih postignuća državne politike predvođene DPS Crne Gore.  Zahvaljujući članstvu u NATO, Crna Gora je ostvarila progres na različitim poljima”, napisao je Živković u objavi na mreži X.

Navodi da veliki broj investicija kao i približavanje Crne Gore Evropskoj uniji najbolja su potvrda, kako kaže, “mudre i odgovorne politike koja je uspješno predvodila proces evroatlanskih integracija”.

“U turbulentnim vremenima kada je neophodno sačuvati mir i osnovne principe demokratije, NATO savez na globalnom nivou čuva temelje civilizacijskih tekovina zapadne demokratije. Demokratska partija socijalista će se i dalje zalagati da Crna Gora bude pouzdana članica Alijanse i da kontinuirano i beskompromisno doprinosi jačanju bezbjednosti i očuvanju mira na globalnom nivou”, stoji u objavi lidera DPS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.