Potvrđeno: DNK iz vozila je Dankina, osumnjičeni pali na poligrafu

Potvrđeno: DNK iz vozila je Dankina, osumnjičeni pali na poligrafu

Dvojica osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić pali su na poligrafu. Takođe, otkriveno je i da je krv koja je nađena u njihovom vozilu, nakon DNK analize, Dankina.

Jedan je od dvojice osumnjičenih je priznao šta se dogodilo i potpisao priznanje. Ubistvo su izvršila dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” iz Bora, S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.
“Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu”, kaže izvor Telegrafa, dok su neki mediji prenijeli nepotvrđenu informaciju da su u trenutku kada su udarili Danku navodno bili pod dejstvom alkohola

Izvor: b92
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.