Jakić: Očekivana reakcija predsjednika Milatovića, još jedan dokaz da je odluka Vlade apsurdna

Jakić: Očekivana reakcija predsjednika Milatovića, još jedan dokaz da je odluka Vlade apsurdna

Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić za Antenu M kaže da je reakcija predsjednika Jakova Milatovića očekivana, te da se još jednom odluka Vlade Crne Gore pokazala kao apsurdna.

“Apsolutno je očekivano ono što je predsjednik države uradio, to je bilo jasno i nakon prvog stava predsjednika kada je razmatrao odluku Skupštine o skraćenju mandata i još jednom se pokazala apsurdnom odluka Vlade koja je bila povučena i naprasno objavljena u Službenom listu”, kazao je Jakić.

Milatović, podsjetimo, ocjenuje da novi izbori u Šavniku ne mogu biti raspisani, a apeluje da se finalizuje započeti izborni proces.

Kako navodi, konačno je završena priča o prinudnoj upravi.

“Stavljena je tačka oko izbornog procesa u Šavniku, odnosno potpuno do kraja je jasno da se izborni proces mora završiti na dva biračka mjesta u Šavniku i nema govora više o prinudnoj upravi”, ističe Jakić.

Kaže da se nastavlja sa radom koji je u interesu građana Šavnika i očekuju da će se izborni proces brzo okončati.

Izvor:Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.