Državljani Holandije pronađeni, stigli na odredište

REJON OPŠTINE PLAV

Državljani Holandije pronađeni, stigli na odredište

Dvoje državljana Holandije koji su se sinoć izgubili u rejonu Opštine Plav pronađeno je i oni su u pratnji pripadnika Gorske službe spašavanja Crne Gore (GSSCG) bezbjedno stigli na svoje odredište.

Kako je saopšteno iz GSSCG spasilačka akcija na potezu ka Vusanju okončana je jutros u 4 sata i 30 minuta.

"Pored loših vremenskih uslova, jakog vjetra, akciju je otežalo i to što su državljani Holandije napuštili prvobitnu lokaciju sa koje su uputili poziv za pomoć i gps koordinate", navodi se na Fejsbuk stranici GSSCG.

Podsjećamo, poziv za pomoć putem OKC 112 Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a upućen je sinoć oko 22 sata.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.