Džejmi Oliver otvara restoran u Crnoj Gori

Džejmi Oliver otvara restoran u Crnoj Gori

Restoran iz čuvenog lanca kuvara i TV zvijezde Džejmija Olivera biće otvoren u Crnoj Gori, prenosi N1.

Restoran iz čuvenog lanca kuvara i TV zvijezde Džejmija Olivera biće otvoren u Crnoj Gori, prenosi N1.

Prethodno je restoran “Džejmis Italijan” otvoren u Beogradu.

Iza cijelog projekta stoji dobro uigrani tim koji vodi poznati domaći ugostiteljski lanac Kafeterija.

Suvlasnik Kafeterije Marko Vukomanović objavio je na Linkedinu, povodom otvaranja restorana u Beogradu, da će sljedeći „Džejmis Italijan“ biti otvoren u „Porto Montenegru“ na crnogorskom primorju.

Veliki dan za sve nas u Kafeteriji. Danas su otvorena vrata prvog ‘Jamie Oliver Italian’ restorana u Beogradu! Veliko hvala cijeloj ekipi koja je strpljivo radila na ovom projektu tačno godinu dana, a posebna zahvalnost mom partneru Zoranu Stanojeviću koji je od starta vjerovao i izgurao ovaj projekat. Vidimo se u Belgrade Waterfrontu već sjutra, a uskoro i u Porto Montenegru“, napisao je Vukomanović

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.