BJELORUSKINJA SHRVANA

BJELORUSKINJA SHRVANA

Sabalenka otkrila da je prekinula vezu s Kolcovom prije njegovog samoubistva: Srce mi je slomljeno

Bjeloruska teniserka Arina Sabalenka se oglasila prvi put nakon smrti Konstantina Kolcova i otkrila kako su oni prekinuli vezu prije tragičnog događaja.

Kolcov (42) je počinio samoubistvo skokom s terase hotela u kojem je odsjeo u Miamiju.

Iako je objavljeno da je na Floridu stigao kako bi bodrio svoju djevojku Sabalenku s kojom je u vezi od 2021. godine, Bjeloruskinja se oglasila na Instagramu i otkrila kako su oni bili raskinuli.

"Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija i, uprkos tome što nismo više bili zajedno, moje srce je slomljeno. Molim vas, poštujte moju privatnost i privatnost njegove familije tokom ovih teških vremena", poručila je Sabalenka.

Bjeloruska teniserka će se danas u drugom kolu turnira sastati s najboljom prijateljicom Paulom Badosom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.