Albanac osumnjičen za tešku krađu: Iz torbice uzeo 900 eura, 5.000 albanskih leka i pasoš

Albanac osumnjičen za tešku krađu: Iz torbice uzeo 900 eura, 5.000 albanskih leka i pasoš

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj uhapsili su E. V. (35) iz Republike Albanije koji se sumnjiči da je ukrao torbicu u kojoj se nalazilo 900 eura, 5.000 albanskih leka i pasoš, saopšteno je iz Uprave policije.

On je ovo djelo izvršio na način što je, dok se oštećeni nalazio u toaletu, u kući u kojoj privremeno boravi, iz iste otuđio torbicu u kojoj se nalazilo 900 eura, 5.000 albanskih leka, kao i putna isprava-pasoš oštećenog.

“Sa otuđenim stvarima je, postupajući na naročito opasan i drzak način, krenuo ka izlaznim vratima gdje je oštećeni pokušao da ga zaustavi, međutim, E.V. je upotrebom fizičke snage oštećenog odvratio od sebe i uspio da se udalji u nepoznatom pravcu.”, naveli su iz Uprave policije Crne Gore.

Za E. V. je policija raspisala lokalnu potragu, te je naknadno uhapšen prilikom ulaska u Crnu Goru na graničnom prelazu Sukobin.

“On će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje u zakonskom roku.”, naveli su iz UP.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.