Kolike su februarske plate Spajiću, potpredsjednicima Vlade, sekretarima, njihovim savjetnicima…
Vlada Crne Gore

Kolike su februarske plate Spajiću, potpredsjednicima Vlade, sekretarima, njihovim savjetnicima…

Premijer Milojko Spajić primio je u februaru 1.813 eura neto zarade.

Dragoljub Nikolić, generalni sekretar Vlade, primio je 1.599 eura zarade.

Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove, primio je 1.721 eura.

Momo Koprivica, potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju, primio je 1.721 eura.

Potpredsjednik Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu Srđan Pavićević primio je 2.071 eura neto zarade, dok je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj prihodovao 1.823 eura.

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić primio je 1.776 eura.

Šef kabineta predsjednika nove Vlade Branko Krvavac primio je 1.398 eura, a njegova zamjenica Tanja Musterović 1.239 eura.

Milena Milović, savjetnica premijera za ekonomsku politiku, primila je 1.469 eura, a savjetnica za vanjsku politiku Milica Perišić 1.460 eura.

Savjetnica predsjednika Vlade – rukovoditeljka Službe za odnose s javnošću Jovana Bojović primila je 1.492 eura zarade, savjetnik premijera za kulturu i medije Vučić Ćetković 1460 eura,  savjetnik u oblasti medija Veliša Jovanović 1.415 eura, a savjetnica za komunikaciju sa građanima Dušica Vuković 922 eura.

Zamjenica generalnog sekretara Vlade Crne Gore Irena Vućić Popović je primila 1.460 eura zarade.

Bečićeva savjetnica Sandra Radević primila je 1.199 eura.

Savjetnik za digitalne medije potpredsjednika Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Božidar Radinović primio je 1.144 eura zarade, a savjetnik potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Hermin Šabotić 1.393 eura.

Savjetnica potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Hana Medojević primila je 1.239 eura, dok su savjetnice potpredsjednika Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu Renata Milutinović i Mirjana Maslovar primile 1.297 eura, odnosno 1.271 eura.

Albert Bikaj, savjetnik potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku, primio je 1.144 eura, Sanja Jokić – savjetnica potpredsjednika Vlade za demografiju i mlade 1.217 eura, Simeun Raonić 1.486 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.