EPCG: Željezara kasni sa ispunjavanjem obaveza iz ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji

EPCG: Željezara kasni sa ispunjavanjem obaveza iz ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji

Povodom protesta radnika Željezare iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) pojasnili su zašto zaposlenim kasni plata.

Kako navode iz EPCG, sa Željezarom su potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

„Da bi Elektroprivreda Crne Gore izvršila obaveze po osnovu navedenog ugovora, prethodno je neophodno da EPCG-Željezara-Nikšić realizuje određene poslovne aktivnosti. Nažalost, došlo je do kašnjenja u realizaciji tih poslovnih procesa. Nadamo se da će se trenutna situacija prevazići i da ćemo vrlo brzo pristupiti realizaciji istih, kako bi u konačnom EPCG-Željezara-Nikšić bila u mogućnosti da svojim zaposlenim isplati martovske zarade“, naglasili su iz kompanije.

Podsjećaju da je do sada EPCG pružala značajnu finansijsku pomoć kompaniji EPCG-Željezara-Nikšić kroz razne finansijske aranžmane.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.