Milić: Podmetačina i kleveta, pokrenuću postupak protiv odgovornih u policiji

Milić: Podmetačina i kleveta, pokrenuću postupak protiv odgovornih u policiji

"Koliko je meni poznato medijima su stigla dva saopštenja, te ispravka saopštenja , gdje u prvom ne postoje moji inicijali i drugi podaci, a na drugom su na volšeban način stavljena uz određeni dio pogrešnih podataka. S obzirom da se radi o inicijalima i za mene potpuno osnovanu želju medija da saznaju o kome se radi, jasno je da je cilj da se meni lično i mojoj porodici nanese šteta"

Srđan Milić kazao je Vijestima da je u pitanju kleveta i podmetačima i da će pokrenuti postupak protiv odgovornih u Upravi policije.

On je reagovao nakon saopštenja Uprave policije u kojem se navodi da je protiv njega podniejta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave, odnosno da je na automobil "zalijepio" lažne registarske oznake.

“Crna Gora danas ima još jednu stranicu klevete. Ovoga puta direktno upućena prema meni. Neistina je i gruba dezinformacija plasirana od pojedinaca iz Uprave policije da sam uoravljao motornim vozilom, bio zaustavljen ili priveden u stanicu policije u Budvi. Klasična je podmetačina da sam bilo šta falsifikovao. O krivičnoj prijavi saznajem iz medija a da me do trenutka objavljivanja na portalu Vijesti niko nije obavijestio”, kazao je Vijestima Milić i dodao:

“Sada treba da se pravdam, a da nema u mom postupanju ništa od tog šta se navodi u takozvanom saopštenju Uprave policije. Koliko je meni poznato medijima su stigla dva saopštenja, te ispravka saopštenja , gdje u prvom ne postoje moji inicijali i drugi podaci, a na drugom su na volšeban način stavljena uz određeni dio pogrešnih podataka. S obzirom da se radi o inicijalima i za mene potpuno osnovanu želju medija da saznaju o kome se radi, jasno je da je cilj da se meni lično i mojoj porodici nanese šteta. Zbog javnosti u Crnoj Gori i postupaka koje ću pokrenuti protiv odgovornih za ovu podmetačinu , telegram koji je upućen iz OB Budva, a vezano za predmetni slučaj u najvećem dijelu ne odgovara onom u takozvanom saopštenju Uprave policije . Očigledno da u Upravi policije nije problem samo izbor vd direktora , nego su problem oni koji falsifikatima klevetaju nekog ko je bio eto lider SNP”, kazao je Milić.

I

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.