Podlegla povredama djevojka povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Utjehe
Foto: Bar info, Arhiva

Četvrta žrtva stravične saobraćajne nesreće

Podlegla povredama djevojka povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Utjehe

U nesreći koja se dogodila 18. februara na putu Bar - Ulcinj, u mjestu Utjeha, na licu mjesta stradalo je troje mladih, dok su povrede opasne po život zadobili L.P. (18) i A.V. (18) iz Bara. Nakon nepunih mjesec od udesa Baranka A.V. sinoć je podlegla povredama.

Od posljedica saobraćajne nesreće, koja se 18. februara u 00.40 časova dogodila na magistralnom puti Bar – Ulcinj, u naselju Utjeha, smrtno su stradale Baranke B.B. (20) i N.D. (18) i Ulcinjanin M.D. (21). 

U Opštu bolnicu Bar, u noći između 17. i 18. februara, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u Barskoj bolnici, a zatim su zbog prirode povreda upućene u Klinički centar Crne Gore. Nažalost, sinoć je od posledica udesa podlegla povredama jedna osoba.

Prema navodima iz policije do udesa je došlo usljed sudara automobila marke ‘Audi A3’, ulcinjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i vozila ‘Seat’ barskih tablica, za čijim volanom je bila B.B. (20). Na licu mjesta su stradali vozač audija i N.D. koja je bila suvozač u ‘Seatu’. Djevojka B.B. koja je vozila ‘Seat’, podlegla je povredama dva sata nakon udesa u Barskoj bolnici.

Uviđaj je obavila tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, Mirjana Tankosić Vučinić, uz prisustvo vještaka saobraćajne struke, kriminalističkog tehničara Odjeljenja bezbjednosti Bar. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.