Veliki požar zahvatio zgradu u Valensiji: Gori građevina od 14 spratova
Foto: Getty images

Veliki požar zahvatio zgradu u Valensiji: Gori građevina od 14 spratova

Nevjerovatan požar izbio je u Valensiji, u kojem je nekoliko vatrogasnih ekipa pokušava da ugasi plamen u bloku od 14 spratova, prenosi B92.

Prema Hitnoj pomoći u Valensiji 10 vatrogasnih ekipa i još dva vozila mobilisano je na mjestu događaja. Radi se o stambenoj zgradi koja se nalazi u naselju Campanar.

Iz Hitne pomoći saopšteno je da je požar izbio na četvrtom spratu ovog stambenog bloka. Stanovništvo je upozoreno da se ne približava lokaciji požara i okolnim mjestima, jer to može biti opasno, kao i da se olakšao rad ekipama hitne pomoći.

Prema pisanju lista Levante-EMV, vatra je već progutala pet spratova ovog višespratnog stambenog bloka koji se nalazi u Aveniji Maestra Rodriga, a čije je gašenje teško zbog plamena koji se nekontrolisano širi duž fasade.

Osim toga, mnogi korisnici društvenih mreža podijelili su iznenađujuće slike požara, za koji za sada nisu poznati detalji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.