Novi DSS: Vučić ne prestaje sa bestidnim obmanjivanjem građana

Novi DSS: Vučić ne prestaje sa bestidnim obmanjivanjem građana

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne prestaje sa bestidnim obmanjivanjem građana i kad ne iznosi laži i manipulacije o kosovskoj politici, želeći da sakrije njen potpuni slom i antidržavni karakter, onda iznosi neistine o temama poput medijskog pluralizma koji navodno postoji na televiziji Prva, saopštila je danas Nova demokratska stranka Srbije.

Ovom prilikom želimo da podsjetimo javnost na jednu prostu i neoborivu činjenicu da je predsjednik Novog DSS Miloš Jovanović na toj istoj televiziji (kao uostalom i na svim ostalim režimskim medijima) jednostavno zabranjen i nije dobio poziv za gostovanje bezmalo dvije godine“, poručuju iz te stranke.

Dodaju da je to suprotno najelementarnijoj demokratskoj praksi kao i zakonima o javnom informisanju i elektronskim medijima.

„Poziva nije čak bilo ni tokom protekle predizborne kampanje“, podsjećaju se u sapšštenju.

Novi DSS ocenjuje da je govoriti u takvim uslovima o pluralizmu, legitimitetu vlasti i izbornim rezultatima „naprosto besramno, nedostojno i krajnje uvredljivo prema građanima Srbije“.

Pošto laž, bezobirnost, podmuklost i neprestano vrijeđanje inteligencije srpskog naroda predstavljaju drugo ime režima Aleksandra Vučića, neophodne su korjjenite promene. U suprotnom će se nacionalno poniženje i nacionalna katastrofa koji nam se bliže, teško moći spriječiti“, zaključuju u Novom DSS.

Izvor:Danas.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.