Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Nikšićanin B.O. (57) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju. Kako navode u policiji, sumnja se da je B.O. nakon svađe u jednom ugostiteljskom objektu u Mioljem Polju napao oštećenog i nanio mu povrede oštrim predmetom u predjelu vrata.

Kako ističu u policiji, juče su u poslijepodnevnim časovima telefonskim putem obaviješteni od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći Nikšić da je njihova ekipa upućena u mjesto Miolje Polje na ukazivanje ljekarske pomoći licu koje je zadobilo povrede u predjelu vrata, nanijete oštrim predmetom.

"Na lice mjesta upućena je patrola policije gdje je zatečeno povrijeđeno lice koje je od strane HMP Nikšić prevezeno u Medicinski centar Nikšić. Sa dogđajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu aktivnosti u cilju rasvjetljavanja događaja. Preduzimajući pomenute mjere i radnje, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u pomenutom mjestu zatečeno je lice B.O. (57) iz Nikšića. Policija je nakon sprovedenih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da je B.O. nanio povrede oštećenom licu, nakon kraće verbalne rasprave u pomenutom ugostiteljskom objektu", navode u saopštenju Uprave policije.

B.O. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju i on će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.