Počinje snimanje filma o kralju popa: Glumiće ga bratanac Džafar
Majkl Džekson

Počinje snimanje filma o kralju popa: Glumiće ga bratanac Džafar

Snimanje biografskog filma o pjevaču Majklu Džeksonu počeće ovog mjeseca, prema filmskim studijima Lionsgate i Universal Pictures.

Kralja popa tumačiće pjevačev 27-godišnji bratanac. Film pod nazivom Majkl, koji je najavljen prošle godine, stiže u bioskope širom svijeta 2025. godine.

Reditelj Antoan Fuka (58), poznat po filmovima ‘Training Day’ i ‘The Righteous’, prošlog januara je otkrio planove za biografski film o kralju popa, a glavnu ulogu dodijelio je bratancu pjevača, 27-godišnjem Džafaru Džeksonu.

“Mislim da ne postoji umjetnik koji je bio tako jak, harizmatičan i genijalan na polju muzike kao što je bio Majkl Džekson. Na moju proizvodnju muzičkih spotova uveliko su uticali njegovi spotovi. Njegova muzika i slike dio su mog pogleda na svijet. Nisam mogao odoleti prilici da njegovu priču i muziku prenesem na veliko platno”, rekao je Fuka u najavi filma.

Scenario je napisao Džon Logan, koji je između ostalog napisao ‘Gladijatora’ i ‘Spectre’ iz serijala o Džejmsu Bondu. U film su uključeni i britanski producent Grejam King, koji je bio producent biografskog filma o frontmenu Queen-a, Frediju Merkjuriju, Bohemian Rhapsody, kao i nadzornik Džeksonove zaostavštine.

Prema“,Lajonsgejtu“, film će rasvijetleti čitav Džeksoov život. Sa hitovima poput Billie Jean, Beat It i Thriller bio je jedan od najpoznatijih pjevača na svijetu. Njegov imidž u javnosti narušen je ekscentričnim načinom života i optužbama za seksualno zlostavljanje djece, koje nisu potvrđene na sudu. Pop zvijezda, koji je kao dijete nastupao na pozornici sa braćom i sestrama, preminuo je 2009, samo nekoliko mjeseci prije planiranih oproštajnih koncerata ‘This Is It’.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.