Ilustracija

Bojović saopštio da o produžetku nije bilo rasprave

"Nema produžetka raspusta, nastavak školske godine od 22. januara"

Državni sekretar Ministasrtva prosvjete, nauka i inovacija Dragan Bojović kazao je u emisiji "Dobro Jutro Crna Goro" na TVCG da nije bilo prijedloga za odgađanje školskog raspusta zbog zimske turističke sezone, te da će drugo polugodište početi 22. januara.

On je istakao da je sve spremno za nastavak školske godine za početak drugog polugodišta.

"Drugo polugodište počeće 22. januara. Pripreme su u toku, i nije bilo predloga za odlaganje školskog raspusta zbog zimske turističke sezone", naglasio je Bojović. 

Bojović je kazao da Ministarstvo uopšte raspravljalo o mogućem pomjeranju drugog polugodišta, te da za sada neće biti pomjeranja.

"Nema toliko snijega i zimska turistička sezona nije počela nažalost kako treba. Mi ne možemo da upravljamo školsku godinu prema tome hoće li biti snijega ili ne, moramo se držati nekog ustanovljenog kalendara koji smo uspostavili na početku, toga ćemo se i držati", poručuje Bojović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.