Uhapšen osumnjičeni za nasilničko ponašanje
Opština Nikšić

Dva napada za jedno veče u Nikšiću

Uhapšen osumnjičeni za nasilničko ponašanje

Policijski službenci Regionalnog centra bezbjednosti "Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, identifikovali su i lišili slobode lice koje je u dva odvojena događaja počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje.

Naime, oko 01.10 časova 9. januara dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obavještena je od strane Hitne službe Medicinskog centra Nikšić da se u njihove porostorije javilo jedno muško lice sa povredama u vidu ubodne rane u predjelju lijevog ramena, koja je od strane dežurnog ljekara konstatovana kao laka.

Takođe, iste večeri oko 01.50 časova telefonskim putem je policiji u Nikšiću jedno lice prijavilo da ga je bez ikakvog povoda fizički napalo jedno njemu nepoznato lice zadajući mu udarac u predjelu glave usljed čega je oštećeni pao na trotoar, te je ovo nepoznato lice oštećenom zadalo više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela.

Na lice mjesta upućeni su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić koji su prevezli oštećenog na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

"Postupajući po navedenim prijavama, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, u kratkom vremenskom roku, pripadnici nikšićke policije preduzeli su niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenih događaja, prikupljen je veći broj obavještenja od građana i identifikovan je izvršilac J.P. koji je lišen slobode", saopšteno je iz Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.