Ministarstvo prosvjete: Prijetnje školama bile lažne, nastava sjutra redovna
Ilustracija

Ministarstvo prosvjete: Prijetnje školama bile lažne, nastava sjutra redovna

Nastava u podgoričkim osnovnim školama “Maksim Gorki”, “Sutjeska”, “Radojica Perović”, “Pavle Rovinski”, “Marko Miljanov” danas je otkazana nakon dojave o bombama.

“Pripadnici specijalizovanih jedinica policije, obavili su pregled prostorija u objektima obrazovno-vaspitnih ustanova koje su danas na mejl adrese dobile poruke prijeteće sadržine.

Nakon izvršenog pregleda, uprave škola su obaviještene da nisu pronađeni predmeti koji bi podlegli vještačenju, ali iz preventivnih razloga je savjetovano da se nastavni proces u školama, ne odvija ni u drugoj smjeni“, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Kako dodaju, u ovim ustanovama, nastava je organizovana onlajn dok se za sjutra planira redovno odvijanje nastavnog procesa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.