Jadran dočekuje Crvenu zvezdu

Jadran dočekuje Crvenu zvezdu

Duel Jadrana iz Herceg Novog i Crvene zvezde predstavljaće pravi sportski praznik u Trebinju.

Vidjelo se na utakmici Jadrana sa imenjamom iz Splita koliko je bilo interesovanje i kakva je atmosfera vladala u susretu koji su Splićani srećno dobili.

Poslije dva kola crnogorski šampion i srpski vicešampion su bez bodova i ovaj duel će biti prvi čini borbe za treće mjesto.

Novljani su na premijeri namučili Ferencvaroš u Budimpešti, a pali su tek u posljednjoj dionici, dok u duelu sa imenjakom iz Splita nisu imali sreće.

Sa druge strane, Zvezda je izgubila već dobijen meč u Dalmaciji, dok je protiv Ferencvaroša ubjedljivo poražena (16:6).

Meč se igra večeras od 19 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.