Objavljeni snimci iz vazduha zapaljene deponije u Podgorici

Objavljeni snimci iz vazduha zapaljene deponije u Podgorici

Požar na Deponiji "Livade" još nije ugašen, a na terenu su vatrogasci, ekipe gradskih preduzeća sa građevinskim mašinama i avion MUP-a. Na kapiji preduzeća novinarima ne dozvoljavaju ulaz uz obrazloženje da se to ne može učiniti dok je požar aktivan.

Prema snimcima koje je objavio portal Dan rubovi zapaljene deponije kabastog otpada su nasuti zemljom, a dim izbija iz centralnog dijela brda od otpada.

Očekuje se detaljnije informacije iz Glavnog grada o tome koliko če gašenje trajati, kakve su posledice i kakve pouke izvlačimo iz ovog događaja. Požar ovolikih razmjera na Deponiji dosad nijesmo imali.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.