Nakon 50 dana završeno takmičenje u izležavanju: Nikšićanka pobijedila i osvojila nagradu od 1.000 eura
Foto: Screenshot

Nakon 50 dana završeno takmičenje u izležavanju: Nikšićanka pobijedila i osvojila nagradu od 1.000 eura

Takmičenje u izležavanju u selu Brezna kod Plužina završeno je pošto su pedesetog dana dvoje takmičara riješili da je kraj i da je vrijeme da ustanu.

Do kraja su izdržali Filip iz Mojkovca i Lidija iz Nikšića, a kako je rečeno na ceremoniji proglašenja pobjednika – Filip je riješio da pobjedu i medijsku pažnju prepusti Lidiji, prenosi N1.

Lidija je za svoj podvig osvojila 1.000 evra, a porodica joj je u jednom trenutku nudila isti iznos – samo da ustane i prekine takmičenje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.