U Herceg Novom i Baru potpisivanje peticije za spas Instituta Savo Milošević
Institut Simo Milošević, Igalo

U Herceg Novom i Baru potpisivanje peticije za spas Instituta Savo Milošević

Potpisivanje peticije za spas Instituta “Simo Milošević”, u okviru kampanje koju je pokrenula Unija slobodnih sindikata (USSCG), danas će biti organizovano u Herceg Novom i Baru.

Potpisivanje će u Herceg Novom početi u devet sati, na Trgu Nikole Đurkovića, dok će u Baru biti organizovano od 19 sati do 21 sat na početku šetališta kralja Nikole.

Prethodnih dana potpisivanje je organizovano u Nikšiću i Budvi, gdje je podršku opstanku Instituta dalo preko tri hiljade građana i članova USSCG.

Naredne sedmice, poptisivanje će biti organizovano u Pljevljima i Bijelom Polju, a zatim u Kolašinu i na Cetinju.

Peticija se može preuzeti i sa veb stranice Unije i popunjena dostaviti kancelariji USSCG u Podgorici, u ulici Avda Međedovića 108 ili teritorijalnim povjerenicima čiji se kontakt podaci mogu naći na LINK-u.

USSCG je kampanju za spas Instituta pokrenula početkom mjeseca, u saradnji sa sindikalnom organizacijom preduzeća i Opštinom Herceg Novi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.