Nimanbegu: Spajić da bude mandatar, Vlada mora da bude programska
Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Nimanbegu: Spajić da bude mandatar, Vlada mora da bude programska

Predsjednik Force Genci Nimanbegu ocijenio je nakon konsutlacija sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, da Milojko Spajić treba da bude mandatar, jer pripada političkom subjektu koji je osvojio najviše glasova na izborima 11. juna.

Poručio je da vlada mora biti programska, odnosno da ukoliko njeni konstituenti ne budu imali slične ciljeve ponovo će biti ranjiva, kao i prethodna.

“Nama je bitno da sljedeća vlada radi na dugoročnim akcijama koje će pomoći da se razvijemo kao i sve druge zajednice u Crnoj Gori. Izborna volja je bila da pobjednici budu Pokret Evropa sad i manjinske partije, svi ostali su imali slabije rezultate, zbog toga mislimo da Spajić mora da bude mandatar“, poručio je Nimanbegu.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović u devet sati počeo je konsultacija sa predstavnicima političkih partija. Milatović će razgovarati sa predstavnicima Demokratske unije Albanaca, od 11.30 časova, a predstavnicima pokreta CIVIS od 14 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.