Tivćanin vozio sa 2,35 promila alkohola u krvi, zaradio 18 dana zatvora
Ilustracija

U Budvi

Tivćanin vozio sa 2,35 promila alkohola u krvi, zaradio 18 dana zatvora

Tivćanin R.B (46) osuđen je na kaznu zatvora od 18 dana zbog vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Kako su naveli iz tog suda, R.B. je u utorak nakon 21 sat upravljao teretnim motornim vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,35 grama po kilogramu.

“Osim kazne izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima od četiri mjeseca kao i četiri kaznena boda“, navodi se u saopštenju.

Iz suda saopštavaju i da je u odvojenom postupku državljanin Srbije M.Đ. (38) iz Niša kažnjen novčano sa 550 eura zbog posjedovanja manje količine marihuane, kao i zbog nezakonitog boravka na teritoriji Crne Gore duže od 120 dana.

Iz Osnovnog suda su kazali da je M.Đ. izrečena i zaštitna mjera protjerivanja stranaca sa teritorije Crne Gore od šest mjeseci, koju će izvršiti Uprava policije u roku od osam dana.

“Kazna mu je kao stranom državljaninu naplaćena odmah po izricanju odluke“, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.