U Budvi pronađen kokain, lice lišeno slobode
Ilustracija

U Budvi pronađen kokain, lice lišeno slobode

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva, preduzimajući službene mjere i radnje pojačane kontrole lica interesantnih za službu, juče su u jednom ugostiteljskom objektu u Budvi kontrolisali lice V.M. (20) iz Kotora, koje je u trenutku kontrole na sebi imalo zaštitni prsluk – pancir.

"Tom prilikom policija je pronašla manje pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain", saopšteno je iz UP-a.

Nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je upoznat sa događajem se izjasnio da se u radnjama V.M. stiču elementi krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te je V.M. lišen slobode.

On će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalje postupanje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.