Vujović: SDP na Cetinju traži podršku građana, a ne partija
Ivan Vujović, Foto: SDP

Vujović: SDP na Cetinju traži podršku građana, a ne partija

Koliko dobra žele SDP-u i jedni i drugi i treći, svako iz svojih razloga, dobro znamo, kazao je generalni sekretar te partije Ivan Vujović povodom ponovnog glasanja na biračkom mjestu Lovćenski partizanski odred II na Cetinju, koje je zakazano za sjutra. Istakao je da SDP traže podršku građana, a ne partija.

"Ne možemo uticati ko će nas podržati i iz kojih motiva to radi, tražimo podršku građana - ne treba nam bilo čija partijska podrška, kazao je Vujović. On je istakao da su građani slobodni i da nijesu vlasništvo nijedne partije", kazao je Vujović.

Naveo je da traže podršku građana a ne partija na Cetinju. 

"Koliko dobra žele SDP-u - i jedni i drugi i treći, svako iz svojih razloga, dobro znamo. Osjetili i osjećamo na koži. Zašto, zna se i to. Složna braća iz 90-ih promijenili dresove ali ne i ponašanje. Jednima na udaru zbog otpora velikosrpskom nacionalizmu, drugima jer imamo kičmu koju "partnerski" nijesu uspjeli da slome. Niti će ikad bez obzira na cenzus. Sav naš "grijeh" je samo to, a žao nam je što smo im svima nemirna savjest. Dakle, tražimo podršku građana a ne partija na Cetinju, koji najbolje znaju ovo o čemu pišem. I nepogrješivo vide svačija djela, podvale, rovarenja i motive. Vazda je bilo tako i vazda će biti. Jer na Cetinju lažni patriotizam ne prolazi a posebno ne sluganstvo bilo kome", kazao je Vujović. 

Istakao je da šta god bude na ponovnom glasanju, SDP će biti zahvalan građanima Cetinja. 

"Što god da bude sjutra mi smo zahvalni časnim građanima Cetinja jer će odlučiti slobodnom voljom. Kad tako odlučuju ne mogu pogriješiti. Da li smo, uz sve naše mane, dostojni njihove podrške nek pokažu izbori. Da je vječna slobodna Crna Gora, da je vječno vazda slobodno Cetinje", zaključuje Vujović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.