Simić i Pavlović prva pojačanja Sutjeske

Simić i Pavlović prva pojačanja Sutjeske

Nakon serije odlazaka i to niza prvotimaca, Sutjeska je počela da slaže kockice za predstojeće evropsko iskušenje, ali i sezonu u Meridianbet 1.CFL.

Nikšićani su potvrdili dolazak veziste Vojina Pavlovića i štopera Marka Simića.

Iskusni defanzivac na stadion kraj Bistrice dolazi nakon sezone provedene u ekipi Budućnosti, a iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru u kojoj je upisao preko 330 nastupa i postigao 28 golova.

Igrao je redom za Jagodinu, Bate Borisov, Kajserispor, Hapoel Tel Aviv, Rostov, Pakhtakor, Liepaju i Budućnost.

Dres sa državnim grbom Crne Gore nosio je gotovo deset godina – za reprezentaciju je debitovao u remiju protiv Bjelorusije 2013. godine, poslednji meč odigrao protiv Turske pod Goricom 2021. , a bio je na spisku i u posljednjem izdanju UEFA Lige nacija.

Za nacionalni tim je odigrao 50 utakmica i postigao dva gola.

S druge strane, 29-godišnji Pavlović je svoju profesionalnu karijeru počeo u Grblju gdje je igrao u periodu od 2014. do 2018. godine.

Nakon toga provodi dvije godine u ekipi OFK Titograda, a zatim je na kratko bio član Inđije.

U poslednje tri sezone nastupao je za Jezero, pa Iskru, da bi se nakon toga vratio u ekipu iz Plava.

Pavlović je u domaćem šampionatu i Kupu Crne Gore odigrao nešto manje od 300 utakmica, na kojima je postigao 40 golova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.