Vučinić pred Mađarsku: Možda bi trebalo da budemo malo pokvareniji
Foto: FSCG

Vučinić pred Mađarsku: Možda bi trebalo da budemo malo pokvareniji

Prije 16 godina Mirko Vučinić dao je gol u prvom meču crnogorske reprezentacije na međunarodnoj sceni i to protiv Mađarske.

Danas je saradnik Miodraga Radulovića u stručnom štabu “sokola” i vjeruje da je ekipa spremna da osvoji tri boda u veoma važnom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

„Sve je počelo od Mađarske. Ali, to je bilo i prošlo, treba da se koncentrišemo na ovu utakmicu u subotu. Nadamo se da ćemo uzeti tri boda koja bi nam puno značila. Važan meč, ali do kraja kvalifikacija ima još utakmica”, rekao je Vučinić.

Pozvao je navijače da podrže “sokole” sa tribina.

„Znamo da nam je važan svaki meč koji igramo u Podgorici. Imamo našu publiku i ovom prilikom pozivam navijače da dođu u što većem broju”.

Prethodnih dana mađarski reprezentativci isticali su kako očekuju provokacije od naših igrača.

Vučinić smatra da ne bi bilo loše da crnogorski fudbaleri pokažu sportski bezobraluk.

“Možda bi trebalo da počnemo da se služimo svim i svačim da bismo pobijedili. U smislu da budemo malo pokvareniji. Mi smo previše dobri. Kada igramo protiv drugih, oni na sve načine gledaju da privedu utakmicu kraju i uzmu tri boda”, zaključio je Vučinić.

Crna Gora će dočekati Mađarsku u subotu od 18 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.