Karatisti Bara najuspješniji u Bijelom Polju
Foto : KSCG

Karatisti Bara najuspješniji u Bijelom Polju

Karate klub Bar sa 32 medalje najsupješniji je učesnik prvenstva Crne Gore za poletarce, pionire i nade u Bijelom Polju.

Barski klub nastup je završio sa po deset zlatnih i srebrnih i 12 bronzanih medalja.

To je barskom karate klubu deveta uzastopna titula prvaka Crne Gore u konkurenciji poletaraca, pionira i nada.

Kao drugoplasirani završio je podgorički Omladinac sa osam zlatnih, tri srebrne i dvije bronzane medalje.

Pobjednički podijum kompletirao je Gorštak iz Kolašina sa sedam zlatnih i pet bronzanih odličja.

Pljevaljski klub Potoci nastup je završio kao četvrti sa po šest zlatnih i srebrnih i sedam bronzanih medalja, Iskra je peta sa po tri zlatne i srebrne i osam bronzanih, a šesti Šampion iz Nikšića sa tri zlatne i šest bronzanih medalja.

Među prvih deset su još Ulcinj (2z,4s,9b), Onogošt (2z, 3s i 7b), Junior (2z,3s,2b) i Jedinstvo (2z,2s,1b).

Šampionat u bjelopoljskoj dvorani Nikoljac okupio je 418 takmičara iz 32 kluba.

Saopšteno je da Karate savez organizacijom državnog prvenstva u Bijelom Polju realizuje zacrtane ciljeve promocije karate sporta u svim regijama Crne Gore.

Šampionat u Bijelom Polju bio je ujedno i izborno takmičenje za Balkansko prvenstvo, koje će od 25. do 28. maja biti održano u Baru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.