Apple predstavlja novi Iphone 14: Šta nas sve očekuje večeras?

Apple predstavlja novi Iphone 14: Šta nas sve očekuje večeras?

Apple većeras predstavlja najnoviju seriju telefona - Ajfon 14, koja će se sastojati od ukupno četiri nova uređaja koja će se međusobni razlikovati mnogo više nego prethodnih godina.

 Gigant iz Kupertina je krajem avgusta najavio događaj na kom će predstaviti nekoliko novih gedžeta od kojih je najiščekivaniji upravo Ajfon 14. Događaj je zakazan za večeras, održaće se u „Stiv Džobs“ teatru i nazvan je „Far out“.

Na konferenciji se očekuje predstavljanje četiri nova Ajfona, novi „Apple Watch“ i, prema pojedinim najavama, novi Ajped i slušalice. Epl takođe ukida „Mini“ model Ajfona, pa se ove godine očekuju uređaji sa ekranima dijagonale 6,1 i 6,7 inča.

Ovo je prvi događaj kompanije u zatvorenom od početka pandemije, na kojem se najavljuje lansiranje novih uređaja.

Na osnovu izvještaja očekuje se da će najnoviji uređaji dobiti novi dizajn, ažuriranja kamere, skladišta i dizajna, kao i povezivanje sa satelitskom mrežom.

Analitičari su najavili da bi Epl mogao ove godine da poveća cijenu Ajfona. Skok će se najvjerovatnije odnositi na "Pro" modele, dok će cijene modela niže klase ostati nepromijenjene.

Očekuje se i najava novih Epl TV ekskluziva.

Izvor: Agencije

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.