Dogodovštine sa autoputa

To što nama može pasti na pamet...: Pauza za selfi, doručak i pivo u sporoj traci, prevozio kauč, pa odspavao na njemu (VIDEO)

Crnogorski autoput pod budnom je pažnjom javnosti. Ovog puta tema u medijima su neobične scene sa nove saobrćajnice, poput vozača koji spava na dvosjedu na krovu automobila.

Egzibicije vozača, krivične prijave i požari na vozilima obilježili su prve dane prometa na autoputu Podgorica - Kolašin. Pušten je u saobraćaj 14. jula, a u komandnom centru autoputa su začuđeni idejama vozača, koje su, kažu, više za psihološku, nego za saobraćajnu ekspertizu, izvještava RSE.

Nadzornika na putu je za Radio Slobodna Evropa podijelio sa čime se sve susrijeću i šta je sve moguće vidjeti preko video nadzora.

"Imamo čovjeka koji je vozio dvosjed na krovu auta do tunela na sjevernom dijelu autoputa, 45 minuta. Tamo je fino odlučio da zaustavi vozilo i da odspava tu na dvosjedu", kazao je Andrej Mihailović, direktor Nadzora.

Takođe, jedan vozač je noću vozio 6 km u suprotnom smjeru. Pojedini su kršili ograničenje i duplo, vozeći 200km/h, motociklisti su u tunelima pravili cigaret pauzu a zabilježeno je i pravljenje sefli fotografija u sporoj traci, pauze za doručak i pivo...

"Ovo su priče i teme za psihologa", smatra Mihailović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.