Martinović: Koalicija DPS-URA ozvaničena, pitanje ko će im se pridružiti?
Vladimir Martinović

Martinović: Koalicija DPS-URA ozvaničena, pitanje ko će im se pridružiti?

Potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović poručio je da je koalicija DPS-URA ozvaničena, te dodaje da se postavlja pitanje ko će im se pridružiti.

"Kad se neprincipijelno i nepošteno prave politički dilovi, kad se korupcija pretvara u politiku, laž u istinu, odmah počinje prevaspitavanje", napisao je Martinović na Tviteru.

Martinović je ponovio da "velja kruška u grlo zapadne".

"Naše je da mirnim, dostojanstvenim protestima spriječimo izdaju", zaključio je Martinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.