Đoković potvrdio da igra u Dubaiju
Novak Đoković

Nakon fijaska u Melburnu

Đoković potvrdio da igra u Dubaiju

Novak Đoković je potvrdio da će igrati na turniru u Dubaiju, prvom posle maltretiranja koja je prošao u Melburnu.

Nakon najave da će igrati od strane medija i organizatora, sada je stigla potvrda i sa sajta srpskog tenisera.

Novaka očekuje žestoka konkurencija.

Pored njega će igrati još osmorica tenisera iz prvih 20 na ATP listi, a, nezvanično, to su Andrej Rubljov (6.), Feliks Ože-Alijasim (9.), Janik Siner (10.), Hubert Hurkač (11.), Denis Šapovalov (14.), prošogodišnji šampion Aslan Karacev (15.), Roberto Bautista Agut (18.) i Gael Monfis (20.).

Novak Đoković je turnir u Dubaiju osvajao čak pet puta, a posljednji put je bilo prije dvije godine, neposredno nakon početka pandemije.

Izgubio je samo jednom u finalu, 2015. od Rodžera Federera, koga je prethodno dobio četiri godine ranije. U poslednjem nastupu je bio bolji od Cicipasa u meču za titulu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.