Vladika Jovan skakao padobranom: Prizemljio sam se
Foto: Dan

Okupljeni ga pozdravili aplauzom

Vladika Jovan skakao padobranom: Prizemljio sam se

Episkop pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk skakao je danas padobranom u Beranama, što su okupljeni na dočeku patrijarha Porfirija pozdravili aplauzom.

Vladika je poznat kao veliki ljubitelj padobranstva, a sa njim je skakao i Nenad Kuzmanović iz aero kluba "Nikšić".

Nakon sletanja vladika je kazao da se prizemljio. Kuzmanović je skakao sa srpskom zastavom.

Ovo nije prvi put da vladika Jovan skače padobranom, a i nije jedini koji se bavi ovim sportom. Nedavno je i vladika Metodije, koji će sjutra biti ustoličen u Beranama, skakao na Kapinom polju u Nikšiću.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.