Opasan par: Italijanka osvojila srce najpoželjnijeg turskog glumca porijeklom sa Kosova (FOTO)

Opasan par: Italijanka osvojila srce najpoželjnijeg turskog glumca porijeklom sa Kosova (FOTO)

Turski glumac Džan Jaman (31) potvrdio je vezu s jednom od najljepših sportskih novinarki, Italijankom Diletom Leotom (29).

Glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Diletom na streljani.

"Opasan par", napisao je na italijanskom ispod fotografije.

CanYamanDilettaLeotta

Glumac i poznata italijanska sportska novinarka, rođena Sicilijanka, u januaru su se krišom viđali u hotelu u Rimu, u kojem su oboje odsjedali, kada su ih tamošnji mediji uhvatili na večeri, a već tada se nikako nije činilo da je među njima samo drugarski odnos.

Italijanski i turski mediji brujali su danima o novoj vezi, ali se oni sve do sada nisu oglašavali. Njih dvoje su tek nedavno zapratili jedno drugo na Instagramu, čime su podgrijali sumnje da su u vezi.

CanYaman

Glumac tečno govori italijanski a u toj zemlji se priprema za novi angažman, ulogu Sandokana.

Pratioci, ženski dio, većim dijelom negoduje zbog glumčevog izbora partnerke a na Instagramu je i onemogućio komentarisanje post-a.

Obožavateljke Džana bi radije vidjele sa partnerkom iz, trenutno kod nas popularne serije Sanjalica koja se emituje na Prvoj televiziji a koja je oborila rekorde gledanosti u Italiji, Španiji i Grčkoj, Demet Ozdemir.

64005d49dbd5b56dd

Lijepa Dileta je prethodno bila u strastvenoj vezi sa bokserom Danijelom Skardinijem.

spdinamoglavna

Džan Jaman je porijeklom sa Kosova.

"Moj deda je živio u Prištini, gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja", rekao je ranije glumac čiji roditelji su djeca imigranata.

CanYamanErkenciKus

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.