Iz Instituta za javno zdravlje uklonjen kalendar sa likom Mitropolita Amfilohija
Institut za javno zdravlje

Zaposlenima upozorenje

Iz Instituta za javno zdravlje uklonjen kalendar sa likom Mitropolita Amfilohija

Kalendar sa likom mitropolita Amfilohija koji je bio okačen u portirnici Instituta za javno zdravlje uklonjen je jutros.

 Kako su saopštili iz Instituta, zaposleni koji su postavili pomenuti kalendar su upozoreni i svako slično djelovanje će se ubuduće smatrati povredom radne obaveze.

"Institut za javno zdravlje Crne Gore uvažava vjerska osjećanja, kao i pravo na političko i svako drugo opredjeljenje, svih zaposlenih. Međutim, Institut je javna institucija i ne može biti mjesto za isticanje bilo kakvih sadržaja koji nijesu dio naše profesionalne i formalne misije - očuvanja i unapređenja zdravlja stanovništva Crne Gore", navodi se u saopštenju Instituta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.