Zdravstveno stanje Jovanovića teško i komplikovano
Čedomir Jovanović

Zdravstveno stanje Jovanovića teško i komplikovano

Lider LDP Čedomir Jovanović nalazi se na bolničkom liječenju zbog obostrane upale pluća, dok test nije pokazao da je pozitivan na koronavirus.

Kako nezvanično za B92.net potvrđuju izvori bliski Jovanoviću, njegovo zdravstveno stanje je teško i komplikovano i Jovanović trpi velike bolove.

"Ljekari sumnjaju na emboliju pluća ili upalu kičmene moždine", navodi izvor, ali napominje da za sada nije utvrđen uzrok tako pogrošanog stanja Jovanovića.

Problem predstavlja i visok krvni pritisak koji ljekari pokušavaju da spuste.

Stanje Jovanovića najvjerovatnije je posljedica preležanog koronavirusa u julu.

Podsjetimo, Jovanović je od petka primljen u KBC "Dragiša Mišović" pošto mu je pozlilo, takođe ima i problema sa crijevima.

On je zadržan zbog daljih ispitivanja kako bi se utvrdilo da li su tegobe nastale usljed preležanog koronavirusa.

Jovanović je svjestan, komunikativan i u stabilnom stanju. Nije bilo potrebe da ga priključuju na kiseonik.

Podsjetimo, Jovanović je u julu 2020. bio pozitivan na koronavirus i tada je imao tešku upalu pluća, zbog čega je bio hospitalizovan na Infektivnoj klinici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.