Tri pacijenta preminula u Opštoj bolnici Bar
Bolnica Bar

Tri pacijenta preminula u Opštoj bolnici Bar

U Opštoj bolnici Bar preminula su tri pacijenta od posljedica koronavirusa, kazao je za Portal Bar dr Dragoslav Tomanović.

„Nažalost, u posljednja 24 sata, preminilo je troje pacijenta – 1959. godište iz Bijele, 1962. iz Ulcinja i 1967. iz Ukrajine. Na Infektivnom odjeljenju liječi se 72 oboljelih, pet pacijenata je u jedinici intenzivnog liječenja, jedan je na mehaničkoj, a tri na neinvazivnoj ventilaciji“, kazao je jutros za Portal Bar direktor Opšte bolnice dr Dragoslav Tomanović.

Prema njegovim riječima, od juče je u COVID ambulanti pregledano 48 osoba sa sumnjom na infekciju koronavirusom. Dr Tomanović, takođe, navodi da je od juče bilo 12 prijema i 10 otpusta sa Infektivnog odjeljenja,prenosi Portal Bar.

Od početka epidemije izazvane korona virusom Opšta bolnica Bar je regionalni Kovid centar za Primorje.

S obzirom na pogoršanje epidemiloške situacije u Crnoj Gori, povećan broj inficiranih, Krizni medicinski štab donio je odluku da se pacijenti sa Primorja mogu liječiti u Opštim bolnicama u Kotoru i Cetinju, koje će biti COVID bolnice.

Bolnice u Kotoru i Cetinju trebale bi za nekoliko dana, po ovoj odluci, da hospitalizuju pacijente oboljele od COVID-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.